fbpx

Aircondition service

En prioritering der bør være i top

Hvis du har siddet i en bil med aircondition problematikker på en varm sommer dag, eller har frosset tæerne af på vej til arbejde i de kolde vintermåneder, så forstår du meget vel prioriteringen af et fungerende airconditionanlæg.

Her hos Autohuset Nord står vi klar til at servicere din nuværende aircondition, ligegyldigt problematikken. Vi kan håndtere alt fra vedligeholdelse, reparation, udskiftning og meget mere. Med et velkørende airconditionanlæg sikrer du en god kørekomfort samt et sundt og behageligt indeklima.

Derudover kan en nedsat køleevne, man ikke tager hensyn til, i uheldige tilfælde medføre at funktionen mister sin køleevne fuldkommen. Dette kan ende ud i dyre omkostninger.

Derfor råder vi dig til at book tid til et eftersyn af din aircondition. Vi sørger for at udføre en krævende fejlsøgning, og påfylder kølemiddel.

Kontakt os for at book en tid til service eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os