fbpx

Bremseservice

Optimal sikkerhedsgodkendelse af professionelle mekanikere

Mange faktorer og elementer såsom vejr og vind kan være særdeles hårde ved bilens bremser, og kan føre til særdeles fatale skader via enten en nedsat bremseevne, øget risiko for rustdannelser, ødelagte dele, bremsen sætter sig fast eller i værste tilfælde fører til total bremsesvigt.

Det er ikke altid at de forskellige advarselstegn er mærkbare, og derfor er det essentielt at prioritere funktionaliteten ved vedligeholdelse af din bils bremser.

Vores hold af professionelle mekanikere med over 20 års erfaring står derfor klar til at servicere dig og din bil, og garanterer en top kvalitetsservice.

Med jævnlige eftersyn af dine bremser sørger du for at øge sikkerheden for dig og familien, samt dine medtrafikanter. Derudover øges levetiden også på dine bremser.

Vælg den sikre side, og tvivl ikke med at tage kontakt til vores team hos Autohuset Nord.

Kontakt os for at book en tid til bremseservice eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os