fbpx

Hjul- og dækskifte

Professionel hjul- og dækskifte til overkommelige priser

Autohuset Nord tilbyder hjul- og dækskifte af sikkerheds- og lovmæssige årsager.

Der er forskellige årsager til nødvendigheden af hjul- og dækskifte såsom slitage, aldring og beskadigelse. Slidte dæk kan bryde loven og på samme tid nedsætte din og medtrafikanters sikkerhed i trafikken. Mønstersporene på dækmønsteret spiller en essentiel rolle, da de sørger for at dræne vand under dækkene væk, så du kan bevare kontrollen over din bil. Dybden af dine dæk er med til at mindske risikoen for akvaplaning og hjælper med at gribe fat i vejen hvilket har en stor betydning for din bremselængde. Derfor skal dækmønsteret altid være over 1,6 mm.

Vores anbefaling lyder på at udskifte dine dæk efter en periode på en 5 års levetid, hvis ikke dækmønsteret rammer det anbefalede minimum inden da. Dette skyldes, at med dækkenes aldring, får de et dårligere greb og derved nedsættes sikkerheden. Anbefalingen lyder derfor også på at få tjekket dine dæk når de rammer de 5-4 mm.

Derudover er der altid risiko for, at dine dæk kan blive beskadiget på utallige måder, og det er derfor altid en anbefaling at få en professionel afgørelse på hvorvidt en reparation eller total udskiftning er den mest sikre, samt billigste løsning.

Det er også vigtigt at tage de forskellige sæsoner i betragtning, da der kan forvoldes store skader og ulykker ved brug af de forkerte dæk.

Vi står parate til at servicere en professionel og høj kvalitetsservice ved udskiftning af dine dæk, så du trygt og sikkert kan begå dig i trafikken uden bekymringer. Vi sørger for alt det praktiske, og er altid klar på at modtage dit opkald.

Kontakt os for at book en tid til bremseservice eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os