fbpx

Klargøring til syn

Undgå ubehagelige overraskelser

Den dag din bil fylder 4 år, markerer det dagen hvor den første gang skal til syn. Derefter skal alle biler under 3.500 kg hvert 2. år til serviceeftersyn, når trafikstyrelsen indkalder til dette.

Det kan ofte ende ud i ubehagelige overraskelser og en trist pengepung.
Hos Autohuset Nord står vi klar til at give dig og din bil en klargøring til syn, hvor vi tjekker din bils bremser, dæk, lygter, laver miljøkontrol samt meget mere.

På denne måde kan vi komme overraskelserne i forkøbet. Efter synskontrollen vil du modtage en fejls- og mangelliste over reparationer, der er nødvendige for at du kan få din bil gennem syn. Med over 20 års erfaring kan vi overtage disse opgaver, og sørge for en professionel service som medfører at din bil bliver godkendt til syn, og på den måde undgår du således omsyn.

Book en tid til klargøring til syn via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os