fbpx

Olie service

Kvalitets tjek fra top til tå

Et af bilens vigtigste komponenter er motoren. Derfor er en olieservice et grundlæggende eftersyn, som hjælper din bil med at holde sig godt kørende og fejlfri.

Hvis bilens olie ikke bliver skiftet regelmæssigt, kan det volde ud i mindre såvel som større skader for bilens motor. Grundet fugtigheden i luften kan der opstå en kondensering i bilens oliebeholder, hvilket betyder, at olien bliver blandet med vand. Derved fortyndes olien, og de essentielle dele i motoren oplever ikke længere at blive smørret tilstrækkeligt nok ind.

Med en grundlæggende olieservice hos Autohuset Nord sørger vi for at udskifte din olie og dets oliefilter, samt udfører vi flere nødvendige tjek med en grundig gennemgang af din bil. Det kan sommetider omhandle kontrol af bremser, kølervæske, justering af lys og meget mere.

Vi ser frem til at høre fra dig, og yde en fremragende professionel service!

Kontakt os for at book en tid til olieservice eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os