fbpx

Sporing

Fordele i mange varianter

Det er ikke altid at man som bilejer husker alle de nødvendige undersøgelser der skal til for, at ens bil kører fejlfrit.

Derfor sørger vi for at påminde dig om vigtigheden i at få udført en sporingsservice.

En sporingsservice er en undersøgelse hvorved, at hjulenes vinkel justeres og tilpasses til bilfabrikantens specifikationer. Vi sørger for, at de står parallelt med hinanden og vinkelret mod underlaget. Vi tjekker om slitagen af dækkene er ens, og om slitagen sker lige hurtigt. Med skævt siddende dæk øges rullemodstanden og medfører ujævn slitage på dækkende, derved øges brændstofforbruget også.

Vores service kan medføre en masse forbedringer og fordele for dig og din bil. Sporing kan øge kørselskomforten, brændstofforbruget kan reduceres, mindre slitage på dine dæk og alt i alt sikrer det dig en mere sikker bil.

Med over 20 års erfaring står vi klar til at hjælpe dig med en grundig gennemgang til overkommelige priser.

Book en tid til service via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os