fbpx

Udskiftning af tandrem/kæder

Vigtig tommelfinger regel

Hver eneste bil har brug for at få skiftet tandremmen eller taktkæden forholdsvist ofte.
En tandrem ville du skulle skifte oftere, end hvis bilen har en kæde.

Spørgsmålet om “hvornår” det er den rette tid kan variere meget, og afhænger af bilens mærke og antal kørte kilometer. En tandrem er lavet af gummi og holder derfor i en kortere tidsperiode, dog er en god tommelfingerregel at få den skiftet efter omtrent 80.000 kørte kilometer. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at bilen skal have skiftet tandremmen efter omtrent 60.000 kilometer.

Intervallet er også bestemt efter fabrikantens foreskrivelser i servicemanualen, dog er der ingen grund til bekymring. Med over 20 års erfaring kan du fortroligt overlade din bil til at få en professionel top kvalitet service.

Tandremmen er en af motorens essentielle dele, og derfor er det vigtigt med vedligeholdelse og skift af denne. Hvis ikke forvolder det konsekvenser der medfører enten at tandremmen knækker eller sprænger, og derved vil motorens stempler og ventiler falde ud af takt og hamre sammen. Dette medfører at ventilerne bliver bøjede, og i værste udfald være så omfattende, at en reparation ikke vil være tilstrækkelig.

Kontakt os og book en tid via telefon 36 178 178, eller send os en mail på info@autohusetnord.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Book en tid eller send os en besked

Vi tilbyder forskellige service og fandt du ikke hvad du ledte efter kan du altid ringe til os på 36 178 178 eller skrive til vores e-mail info@autohusetnord.dk Så finder vi en løsning der passer til dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden
Hidden
MM slash DD slash YYYY
(Lukket i weekenderne)
Hidden
Tidspunkt*
:
(Mellem kl 8:00 - 16:00)

Kontakt info

Telefon - 36 178 178

Adresse

Håndværkervænget 7
3400 Hillerød
Se rutevejledning

Åbningstider

Mondag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligedage: Lukket

Kom og besøg os